۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
09:36
کد خبر : 8508147
۱۱:۰۴

۱۳۹۴/۰۱/۱۶
هم زمان با نوروز 94 :

گروه جهادی شهدای گمنام به بشاگرد اعزام می شوند

مسئول گروه جهادی شهدای گمنام از اعزام دانشجویان به منطقه کم برخوردار بشاگرد در ایام نوروز خبر داد و افزود: این گروه به مدت 10 روز در این شهرستان پروژه های عمرانی را تکمیل می کنند.




به  گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، تقوی مسئول گروه جهادی شهدای گمنام در گفت و گو با خبرنگار بشاگرد نیوز در خصوص برگزاری اردوی جهادی گفت: این گروه جهادی در ایام نوروز سال گذشته نیز میهمان مردم شهرستان بشاگرد بودند و در زمینه های فرهنگی، مذهبی، اقصادی و… فعالیت کردند.

تقوی اظهار کرد: این گروه جهادی به مدت ۱۰ روز از بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی با همکاری بسیج سازندگی در منطقه محروم ” سرحدی ” در بخش گوهران شهرستان بشاگرد فعالیت می کنند.

وی اقتصاد مقاومتی را محور فعالیت‌های شرکت کنندگان دانست و گفت: ما برای خودسازی و کمک به محرومین و رفع این محرومیت ها از داوطلبان استفاده می کنیم و طرح‌های فرهنگی، عمرانی، آموزشی، بهداشت و درمان و.. را متناسب با نیاز هر منطقه اجرا خواهیم کرد.

تقوی گزارشی مبنی بر عملکرد گروه‌های جهادی در سال گذشته اعلام نمود و خاطرنشان کرد: سال گذشته این گروه جهادی بر روی یک پروژه آبرسانی در منطقه سرحدی در بشاگرد کار کردند و هنوز به پایان نرسیده است و امیدواریم امسال با کمک خداوند و کار و همت جهادی بچه ها انشاالله این پروژه را به پایان برسانیم.

وی افزود: در ایام نوروز امسال علاوه بر بهره برداری از پروژه آبرسانی، یک مسجد در منطقه محروم سرحدی در بخش گوهران ساخته خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید