۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:37
کد خبر : 8509993
۱۱:۰۲

۱۳۹۴/۰۱/۲۳

رفتار و عمل نسل انقلاب جاذب و دافع جوان نسل جدید


محسن معین نویسنده و راوی جنگ در طول هشت سال دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج گفت: در زمینه دفاع مقدس و در برابر آن زمان پرعزت و افتخار و آن مقطع غیر قابل تکرار تاریخی تماما کوتاهی کردیم و چیزی بزرگ نمایی یا درشت نمایی نشده است.

وی افزود: درشت نمایی دفاع مقدس توسط داعیان دنیا طلبی انجام می شود که به آرمان های دفاع مقدس پشت کرده و برای نیات دنیا طلبی خود بخشهایی از دفاع مقدس را برای منافع خودشان ترویج، بزرگ نمایی و تبلیغ انحرافی می کنند.

این نویسنده وراوی جنگ ادامه داد:  واقعیت دفاع مقدس چیزی است که تمامی کسانی که در این عرصه برای نگارش آن دوران قلم به دست گرفتند جز اظهار عجز در برابر آن همه عزت وحرکت بزرگ تاریخی چیز دیگری را شاهد نبودند.

وی در ادامه اظهار داشت: فرهنگ بسیجی همان شعار مقدسی است که امام صاق (ع) برای همه محرومان، مسلمان و آزادگان جهان به یادگار گذاشته اند" مردم را به دین خدا بخوانید به ارزشهای الهی بخوانید به غیر از زبانهایتان و قلم هایتان." جوان نسل جدید که هیچ تجربه ای از دفاع مقدس و ارزشهای آن ندارد باید با رفتار و اعمال نسل انقلاب و دفاع مقدس جذب این آرمانها و ارزش ها شود.

معین با اشاره به اینکه رفتار و روحیات نسل جنگ و دفاع مقدس باید بیانگر ارزشهای روحانی و ایثارگرانه کسانی باشند که در این دنیا به همه ارزشهای دنیوی و مادی پشت کردند و جان برکف وارد عرصه جنگ شدند عنوان کرد: ما باید با نیروهایی که در زمینه انتقال و انعکاس دوران دفاع مقدس و ارزشهای والای رزمندگان دوران دفاع مقدس کار می کنند کمک کنیم تا این رسالت بزرگ را به درستی به انجام برسانند.

وی در پایان گفت: نسل انقلاب و دفاع مقدس باید ابتدا این ارزشها را در وجود خود پیاده کند و نیت خود را پاک کرده و با اخلاص وارد این قضیه شود تا بر روی جوانان نسل جدید تاثیرات مثبت خود را بگذارد.اگر این گونه شد خدا راه های عبور از شرایط سخت را به ما نشان می دهد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید