سد قلعه چای عجب شیر بهترین مکان برای پرورش انواع ماهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، ابراهیم طاهری یکی از راه های بالابردن سرانه مصرف در جامعه را آشنایی با مزایای مصرف و انواع پخت غذاهای سالم با آبزیان از جمله ماهی و میگو عنوان کرد.
وی افزود: مصرف آبزیان و فرهنگ سازی استفاده از ماهی و نقش بسیار مهم امگا۳ موجود در گوشت ماهی برای کاهش بیماری های قلبی، عروقی باید بیشتر ترویج داده شود.
طاهری اظهار کرد: با استمرار در برگزاری جشنواره ها ضمن ترویج فرهنگ مصرف ماهی، سلامتی و نشاط را نیز برای جامعه خود فراهم خواهیم کرد و بدین طریق سرانه مصرف آبزیان بالا خواهد رفت.
رییس جهاد کشاورزی عجب شیر نیز در ادامه هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان و خانواده آن ها از فواید غذاهای دریایی عنوان کرد.
فرامرز افشانی با اشاره به هفت مزرعه پرورش محصولات آبزیپروری موجود در سطح عجب شیر افزود: در این مزارع پرورشی در سال بالغ بر ۱۴۵تن محصول تولید و روانه بازار مصرف میشود و در صورت افزایش تعداد این مزارع با توجه به منابع آبی موجود در سطح این شهرستان، عجب شیر قابلیت افزایش تولید محصولات آبزیپروری تا سقف یکهزار تن در سال را دارد.