
وی، اساس حکومت آمریکایها را ظلم، جنایت و عملیات نظامی عنوان کرد و افزود: آنها با این ابزار با همه عالم با زبان زور حاکمیت می کنند.
شاهچراغی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان کنگره سه هزار شهید استان سمنان گفت: ما باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم و در این مسیر گام برداریم.
وی برخي اقدامات صورت گرفته در ستاد کنگره سه هزار شهید استان را خوب ارزیابی کرد و افزود: چاپ کتب، تولید فیلم، چاپ فرهنگ نامه شهدای استان سمنان و ساخت پویانمایی از سویمسئولان ستاد کنگره شهدای استان در کشور بی بدیل است.
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، از برگزاری بزرگترین رخداد فرهنگی استان سمنان در 17 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: بسیجیان باید با تمام توان و با حضور در هر چه بهتر برگزار شدن برنامه های کنگره سه هزار شهید استان سمنان شرکت کنند.