۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:15
کد خبر : 8516387
۲۱:۱۸

۱۳۹۴/۰۲/۱۵

معلم آموزگار مهر و دانایی است

فرمانده سپاه ناحیه کنگاور گفت: روز معلم برای این است که همگان با ارزش وجودی و جایگاه والای آموزگاران مهر و دانایی آشنا شوند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ علی حیدر نژاد ضمن تبریک هفته معلم به تمامی معلمان دلسوز و پرتلاش ایران اسلامی گفت : معلمان  انسان های گرانقدرهستند که در راه پیشرفت و توسعه ی جامعه  تلاش و کوشش می کنند و دلسوزانه دانش آموزان را مورد تعلیم و تربیت قرار می دهند تا آینده سازان کوشا و ساعی سرزمین خویش شوند.

وی افزود: یکی از آموزگاران ارزشمند ایران، مرتضی مطهری بود که رویکردی روشنگرانه به معارف انسانی داشت و برای پیشرفت سطح دانش و فرهنگ انسان های روزگار خویش تلاش های فراوانی را انجام داد.

فرمانده سپاه کنگاور تاکید کرد: بالاترین قدرت جامعه که قدرت تعلیم و تربیت است در اختیار معلمین است و جامعه در هرگونه پیشرفت و توسعه، مدیون عنایات تعلیمی و تربیتی آموزگاران است.

حیدر نژاد  سقوط و صعود هر جامعه را ناشی از نظام تعلیم و تربیت آن جامعه دانست وگفت : این قشر نباید به جز تعلیم و تربیت و تدریس، دغدغه معیشت داشته باشدلذا دولت باید به این قشر توجه ویژه ای کند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید