مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه شاهرود با اشاره به حضور در فضای مجازی نیز گفت: حلقه های صالحین باید یک سایت برای خود داشته باشد و از این فضا برای اعلام برنامه ها و ارتباط با اعضا حلقه صالحین و سایر حلقه ها استفاده کنند و تجربیات خود را این زمینه در اختیار قرار دهند.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج سپاه شاهرود تأکید کرد: حلقه های صالحین باید جدی گرفته شود چرا که دشمنان در تلاش هستند تا جامعه ما را با القائات مختلف و برنامه های فرهنگی تحت تاثیر قرار دهند.
وی بیان کرد: باید همه تلاش کنیم تا وظیفه خود را نسبت به جامعه و به خصوص نسل جوان در خصوص انتقال فرهنگ جهاد و شهادت و فرهنگ ناب اسلام محمدی(ص) انجام دهیم و در این امر کوتاهی نکنیم که شرمنده امام و شهدا خواهیم شد.
گردهمایی فرماندهان پایگاه های بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا(ص) شاهرود
گردهمایی فرماندهان پایگاه های بسیج مساجد و محلات حوزه خاتم الانبیا(ص) شاهرود با موضوع برنامه های سال 94 برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، گردهمایی فرماندهان پایگاه های بسیج مساجد و محلات حوزه خاتم الانبیا(ص) با موضوع توجیه برنامه های سال 94 پایگاه های بسیج به میزبانی پایگاه امام حسن مجتبی(ع) شاهرود برگزار شد.
در این جلسه که با حضور فرماندهان پایگاه ها برگزار شد فرمانده حوزه مقاومت بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا(ص) در سخنانی با اشاره به سال همدلی و همزبانی گفت: رهبر فرزانه انقلاب این سال را سال همدلی و همزبانی بین مردم و مسئولین نام نهاده اند و باید تلاش کرد تا این همدلی و همزبانی ایجاد شود تا سبب سوء استفاده دشمنان نشود.
حسین ابوذری افزود: دشمنان نظام اسلامی در تلاش هستند بین مردم و مسئولین فاصله ایجاد کنند و اتحاد و وحدت جامعه را از بین ببرند و از این راه به مقاصد شوم خود دست یابند و باید تلاش کرد این توطئه دشمنان ناکام بماند.
وی با اشاره به برنامه های سال 94 بسیج مستضعفین بیان کرد: برنامه های مانند سال گذشته و با رویکرد فرهنگی و بصیرتی است و باید تلاش کرد به اهداف تعیین شده برسیم.
ابوذری تصریح کرد: فرماندهان پایگاه ها با توجه به برنامه ها و شرح وظایف و دستورالعمل های ابلاغی تلاش نمایند برنامه ها را با توجه به کیفیت آن برگزار نمایند.
در این جلسه فرماندهان پایگاه های بسیج در خصوص برنامه های سال 94 نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند و در پایان برنامه های سال 94 به فرماندهان پایگاه جهت انجام برنامه ها ابلاغ شد.