به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد حسین بابازاده – مدیر آموزش و پژوهش معاونت روابط عمومی بسیج-گفت: طی دو سال قبل اقدامات مختلفی در برگزاری دوره های متعدد آموزشی با موضوع روابط عمومی – خبرنگاری و عکاسی ویژه مسئولان روابط عمومی و خبرنگاران بسیجی انجام گرفته است.
بابازاده برگزاری 32 دوره آموزشی در مراکز استان ها را در سال 93 یاد آور شده و بیان کرد: برای نخستین بار، سال گذشته مسئولان روابط عمومی کلیه شهرستان های کشور به مدت 4 روز در تهران گرد هم آمده و ضمن بازدید از رسانه های سراسری و ملّی، تحت آموزش تخصصی قرار گرفتند.
وی تداوم دوره های آموزشی را ضروری خوانده و تصریح کرد : در سال 94دوره های آموزشی ویژه خبرنگاران، سرپرستان دفاتر خبرگزاری بسیج در استان ها و مدیران اطلاع رسانی سپاه های استانی برگزار خواهد شد.
مدیر آموزش و پژوهش روابط عمومی بسیج ادامه داد : سومین دوره آموزش تکمیلی و تخصصی نیز ویژه مسئولان روابط عمومی شهرستان ها ی سراسر کشور برگزار می شود که خراسان جنوبی به عنوان نخستین استان، این دوره را همزمان با ایام سالروز روابط عمومی و ارتباطات برگزار نمود.
گفتنی است در ابتکاری ارزنده، دوره آموزش مسئولان روابط عمومی شهرستان های خراسان جنوبی به مدت 2 روز در روستای مزار کاهی شهرستان سربیشه برگزار شده و شرکت کنندگان همچنین با حضور در روستای چنشت، از پایگاه بسیج این روستا نیز بازدید و با مردم روستا در فضایی صمیمانه گفتگو نمودند.