رجب رحمانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری بسیج پیرامون واردات بی رویه خودروهای لوکس گفت: حقیقتا واردات خودرو و کالاهای لوکس، کاری اشتباه و نادرست است، کشور در شرایطی قرار دارد که باید حتی در مورد کالاهای ضروری هم ابتدا از کالاهای درونی کشور استفاده کند، چه رسد به خودروهای لوکس با این قیمت های بالا که از ضروریات کشور هم نیست.
وی در ادامه تصریح کرد: همه ما باید واقعا نسبت به استفاده از کالاهای تولید داخل تعصب داشته باشیم تا از این طریق از نابودی سهم اشتغال زایی کشور جلوگیری کنیم، در اصل با استفاده از کالای داخلی، سرمایه حاصل از آن به تولید کشور تزریق می شود و به واسطه آن تولید ملی رشد و کشور ترقی کند.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری در رابطه با مصرف کالای داخلی خاطر نشان کرد: تاکیدات ایشان در این زمینه واقعا هشداری بسیار جدی و به جا بود، در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری حتی الامکان باید تلاش شود تا کشور را از واردات کالاهای غیر ضروری نجات دهیم.
رحمانی اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر ایران به کشور مصرف کننده کالاهای خارجی تبدیل شده است، ما باید بتوانیم به صادرات خود اضافه کنیم، حقیقتا باتوجه به شرایط تحریم و مسائل و مشکلاتی که در کشور وجود دارد ما حتی ضروریات خود را هم نباید وارد کنیم، چه رسد به کالاهای غیر ضروری.
نماینده مردم تاکستان با بیان اینکه واردات کالاهای لوکس با اقتصاد مقاومتی در تضاد است اضافه کرد: در واقع ما غیر از مواردی خاص مانند موضوعات امنیتی و نیازهای اساسی برخی دستگاه ها آن هم با نظر شورای عالی امنیت ملی و برخی داروها و موارد خاصی که در کشور تولید نمی شود، باید یک سره و به کلی واردات را کنار بگذاریم و دور واردات کالاهای لوکس و غیر لوکس را به طور کامل خط بکشیم، همچنین باید بتوانیم صادرات غیرنفتی کشور را نیز افزایش دهیم.
وی در انتها اذعان کرد: مجلس انشاالله به طور جدی در این قضیه ورود خواهد کرد.