محمود دامغانی کارشناس مسائل اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار حوزه عفاف و حجاب سرویس فرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج گفت: مسئولین وزارت ارشاد باید در برابر قانون احساس مسئولیت کرده و آن را اجرا کنند.
دامغانی افزود: متاسفانه با همه تاکیداتی که مقام معظم رهبری بر مسائل فرهنگی دارند افکار ناهنجارگرایی در وزارت ارشاد دیده می شود.
وی با بیان اینکه از ناحیه نشر مکتوب آسیب های زیادی در حوزه فرهنگی وجود دارد افزود: متاسفانه در نمایشگاه کتاب حتی آثار عرفان های نوظهور که یکی از مروجین آن سرویس های جاسوسی اسرائیل هستند به چشم می خورد.
این کارشناس مسائل اجتماعی تصریح کرد: اگر مسئولین فرهنگی ما نسبت به این مسائل اهتمام و توجه داشتند قطعا این آسیب ها به این شدت نبود.
وی افزود: تبلیغ فرهنگ بیگانه و تمسخر ارزشهای انقلاب و اسلام در قالب خوراک مسموم فرهنگی به جوانان عرضه می شود این در حالی است که طبق قانون چنین آثاری که با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت دارند نباید وارد عرصه جامعه شوند.
دامغانی با بیان اینکه امروز جریان فتنه در مراکز فرهنگی ما استحاله کرده خاطرنشان کرد: وزارت ارشاد تحت هیچ شرایطی نباید از قانون تخطی کند و در غیر این صورت این وزارتخانه بزرگترین ظلم را در حق ارزش های جامعه کرده است.
این کارشناس مسائل اجتماعی در خاتمه با بیان اینکه وزارت ارشاد باید مطاع قانون واندیشه های رهبری باشد اظهار داشت: متاسفانه اطاعت از فرامین رهبری در بنیان های فرهنگی وزارت ارشاد وجود ندارد.
گفتنی است " جلوگیری از انتشار و تبلیغ کالاهای فرهنگی که با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت داشته باشد " در قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان یکی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ذکر شده است.
این قانون در سال 1384 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |