۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:49
کد خبر : 8521302
۱۶:۰۷

۱۳۹۴/۰۳/۰۲
به مناسبت روز جانباز

جمعی از مسئولین شهرستان اردکان به دیدار دو تن از جانبازان 70 درصد رفتند

به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل (علیه السلام) و روز جانباز ، جمعی از مسئولین شهرستان اردکان به دیدار دو تن از جانبازان 70 درصد رفتند .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردکان ؛ حجه الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر امام جمعه اردکان در این دیدارها ضمن تجلیل از صبر و استقامت جانبازان و خانواده های آنان گفت : ایثار و فداکاری جانبازان با هیچ چیز قابل مقایسه نیست و قدردانی از این عزیزان وظیفه ماست .

وی ضمن تبریک میلاد حضرت ابوالفضل (علیه السلام) بر ادامه راه شهداء ، جانبازان و ایثارگران تأکید کرد .

در این دیدارها مشکلات و مسائل جانبازان و خانواده های آنان مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین برای پیگیری و رفع آن قول مساعد دادند .

لازم به ذکر است که در این برنامه امام جمعه ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اردکان با حضور در منزل دو تن از جانبازان 70 درصد با آنان دیدار و گفتگو کردند .

گفتنی است جانباز سرافراز احمد فتاحی در سال 67 در منطقه عملیاتی شلمچه از ناحیه سر مورد اصابت تیر دشمن قرار گرفت و به درجه جانبازی نائل آمد و همچنین سید محمد سجادی نیز در سال 66 در عملیات نصر 4 بر اثر شلیک مستقیم تانک دشمن از ناحیه هر دو پا جانباز شده است .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید