۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:00
کد خبر : 8521535
۱۴:۵۸

۱۳۹۴/۰۳/۰۳
مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساری:

سپاه اجازه جداسازی جوانان از انقلاب را به دشمن نمی‌دهد

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساری گفت: سپاه اجازه جداسازی جوانان از نظام و انقلاب را به دشمنان نمی‌دهد.

 

 



 


 

خبرگزاری بسیج مازندران، حجت‌الاسلام شعبان نوذری در جلسه ابلاغ برنامه روابط عمومی حوزه‌های مقاومت بسیج این شهرستان در حسینیه عاشقان ساری، اظهار کرد: هر یک از مسئولان و مردم باید تلاش کنند بسیج با استحکام قبلی و قدرت بیشتر در جامعه باقی بماند و به فعالیت خود ادامه دهد.

 

وی با بیان اینکه برخی به‌دنبال جداسازی بسیج از سپاه هستند، تصریح کرد: تلاش آن‌ دسته از افراد محدود در کشور و حتی خارج از کشور بی‌ثمر خواهد بود.

 

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساری با تاکید بر اینکه همه باید در کنار مسئولیت، احساس مسئولیت داشته باشیم، افزود: مسئولان با عملکرد و اقدامات شایسته به جایگاه خود قداست بدهند.

 

این مسئول با اشاره به اینکه دشمن خواب ندارد و در حال برنامه‌ریزی‌های شوم برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است، ادامه داد: بسیجیان و مسئولان کشور هر چه میدان را خالی کنند، دشمن به همان اندازه جامعه را در دست خود می‌گیرد.

 

نوذری تصریح کرد: روحانیون، برادران و خواهران بسیجی میدان را برای افراد بدحجاب در جامعه خالی نکنند و با برنامه‌ریزی مناسب در سطح جامعه حضور داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه دشمن با انواع برنامه‌ها در تلاش است تا بسیج را از دامن انقلاب جدا کند، بیان داشت: سپاه اجازه جداسازی جوانان از نظام و انقلاب را به دشمنان نمی‌دهد.

 

مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساری در پایان گفت: بازرسی ماهانه از پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج شهرستان یکی از برنامه‌های نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساری است که در سال جاری صورت می‌گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید