به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، آیت الله محسن مجتهد شبستری گفت: کارشکنی های امریکایی ها مختص مذاکرات هسته ای نبوده و آنها در قرارداد الجزایر، مذاکرات افغانستان، سوریه، کره شمالی و عراق، چین و روسیه چندین بار عهدشکنی کرده اند و اثبات شده که آمریکایی ها قابل اعتماد نبوده و نیستند.
وی اظهار کرد: آمریکایی ها تاکنون گزارشی به دور از منطق از مذاکرات ارایه کرده اند تا جایی که وزیر خارجه کشورمان اعلام کرد که این فکت شیت آمریکایی دروغ است از این رو شرط و شروط در مذاکرات قابل قبول نیست.
آیت الله شبستری با اشاره به اینکه خواسته مردم و فرهیختگان به تاسی از رهبر فرزانه انقلاب رعایت اصولی است که تدوین شده و مصلحت کشور در آن است، تاکید کرد: اگر این اصول رعایت نشود هر توافقی برای ملت ایران ذلت بار خواهد بود و ما اجازه نخواهیم داد احدی بدون در نظر گرفتن این اصول قراردادی را امضا کند.
وی ولادت علی اکبر را به عنوان روز
جوان از جمله مناسبت های پیش رو یکی از روزهایی مهمی برشمرد و از جوانان خواست تا
ایشان را به عنوان الگو و اسوه در زندگی انتخاب کنند.
عضو خبرگان رهبری
میلاد منجی بشریت، امام زمان(عج) را عید همه بشر خواند و گفت: حضرت ولیعصر(عج) با
ظهور خود جهان را از تاریکی و جهل نجات می دهد.
آیت الله شبستری با اشاره به 14 و 15
خرداد نیز تصریح کرد: امام راحل در مواضع عزت اسلام و مسلمانان و اجرای احکام
اسلامی ثابت قدم بوده و این ویژگی بارز ایشان بود بنابراین افرادی که دم از امام
می زنند تلاش کنند بیشتر با آرمان های ایشان آشنا شوند.
وی بر برگزاری
پرشکوه گرامیداشت این روزهای تاریخی و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای 15خرداد
تاکید کرد.