۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:53
کد خبر : 8524405
۱۲:۲۴

۱۳۹۴/۰۳/۱۳
مسئول نمایندگی سپاه میانه:

دشمن درصدد ترویج سبک زندگی غربی است

خبرگزاری بسیج: مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در همایش اخلاقی پایگاه محدثه حوزه فاطمه الزهرا(س) این شهرستان گفت: دشمن می خواهد زندگی فردی و اجتماعی ما را آلوده کرده و سبک زندگی اسلامی که بهترین و والاترین سبک زندگی است مبدل به سبک زندگی پست غربی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن امیرنژاد ماهواره و شبکه های اجتماعی را مهم ترین ابزارهای جنگ تمام عیار نرم و فرهنگی دانست و بر لزوم هوشیاری در برابر اسلام آمریکایی تاکید کرد.

 وی افزود: تنها اسلام ناب محمدی(ص) است که هیچ انحرافی در آن نیست و بقیه قرائت ها در مورد اسلام محکوم به شکست است و نابود شدنی است.

همایش اخلاقی بصیرتی هیئت منتظران موعود به مناسبت میلاد صاحب الزمان(عج) با حضور بیش از یکصد نفر از خواهران بسیجی در پایگاه محدثه حوزه فاطمه الزهرا(س) میانه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید