۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:54
کد خبر : 8526799
۱۹:۵۴

۱۳۹۴/۰۳/۲۱
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان تأکید کرد

ضرورت برنامه‌ر‌یزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی اثربخش

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان بر برگزاری برنامه‌های تاثیرگذار فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام علی دشتکی در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان همدان افزود: برگزاری شورای فرهنگی محلات و نمایشگاه فرهنگ عاشورایی از جمله برنامه‌های فرهنگی تاثیرگذار است که هر دستگاه باید مرتبط با موضوع برنامه ریزی کند.

وی تصریح کرد: در برنامه توسعه پیوست فرهنگی تمامی امور به ویژه امور شهری و جانمایی اماکن فرهنگی مد نظر بوده و باید برای این موضوع برنامه ریزی کنیم.

*پیش‌بینی شرکت 30 هزار دانش آموز کلاس اولی در طرح سنجش سلامت

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این کارگروه از پیش‌بینی حضور 30 هزار دانش آموز کلاس اولی در طرح سنجش سلامت خبر داد و گفت: این دانش آموزان از نظر جسمی، عاطفی و روانی سنجش و ارزیابی می‌شوند.

حسین بهرامی نوید افزود: اگر طرح سنجش سلامت برای دانش آموزان در نظر گرفته نشود دانش آموزانی که مشکل تنبلی چشم دارند و یا دانش آموزانی که مشکل شنوایی دارند، به مرور زمان مشکل آنها پیشرفت کرده و ممکن است در آینده به کم بینایی و یا کم شنوایی مبتلا شوند بنابراین این طرح با هدف ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان در نظر گرفته شده است.

*104 هزار نفر از بیمه روستایی بهره‌مندند

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان نیز در این کارگروه گفت: در سال 84 با برنامه ریزی‌های انجام شده بیمه روستایی ویژه عشایر و روستاییان تدارک دیده شد و این قشر از وجود بیمه بهره مند شدند.

مهدی سماوات افزود: بر اساس سرشماری سال 84 نیز 104 هزار نفر خانوار جامعه روستایی و عشایر هستند که بیش از 63 هزار نفر از آنها عضو صندوق بیمه روستای قرار دارند و در حال حاضر یک هزار خانواده حقوق مستمری دریافت می‌کنند.

وی گفت: در مجموع 145 هزار نفر تحت تکلف سرپرستان خود در بیمه هستند و ار خدمات درمانی بیمه بهره مند می‌شوند.

سموات تاکید کرد: بیمه روستایی استان همدان در وضعیت مناسبی قرار داشته و در این زمینه رتبه خوبی نسبت به سایر استان‌ها کسب کرده است.

وی خاطرنشان کرد: روستاییان می توانند حق بیمه خود را به صورت سالانه پرداخت کنند اما مستمری بگیران ماهانه حقوق خود را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید