۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:58
کد خبر : 8528091
۱۴:۱۵

۱۳۹۴/۰۳/۲۵
استاندار تهران:

مخابرات برنامه توسعه دارد

استاندار تهران گفت: اگر مدیران مخابرات بتوانند عملکرد شرکت را پس از خصوصی‌سازی توجیه و بهره‌وری را اثبات کنند، مجلس می‌تواند در تدوین برنامه ششم حمایت‌های قانونی از این شرکت را ببیند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سیدحسین هاشمی امروز در مراسم بهره‌برداری از 370 پروژه مخابراتی در استان تهران و البرز اظهار داشت: از مدیران مخابرات تشکر می‌کنم که برنامه توسعه دارند، زیرا بعد از خصوصی‌سازی،‌ این نگرانی احساس می‌شد که روند توسعه با مشکل مواجه شود.

وی خطاب به مدیران مخابرات گفت: متکی به دولت نباشید، زیرا این شرکت کاملاً واگذار شده و طرز فکرتان دولتی نباشد که در این صورت با طرز فکر مدیریت خصوصی، راه برون‌رفت از مشکلات را می‌توانید پیدا کنید.

استاندار تهران تصریح کرد: اگر می‌تواندی بهره‌وری مخابرات پس از خصوصی‌سازی را اثبات کنید و راهی برای توجیه عملکرد مخابرات پس از واگذاری داشته باشید، در صورت لزوم می‌توانید در ابتدای تبیین برنامه ششم در مجلس، الزامات قانونی را نیز از طریق قانونگذاری در مجلس در جهت توسعه بیشتر و رشد شرکت مخابرات به دست آورید.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید