۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:52
کد خبر : 8528980
۱۴:۴۰

۱۳۹۴/۰۴/۰۱
هشدار یک اعتدالگرای فتنه‌گر:

تیغه‌ی داس کند نشود!

بخشي از بدنه دولت حسن روحاني نه‌تنها همراه او نيستند بلكه ...

خبرگزاری بسیج –سرویس اخبار ویژه

همزمان با دوسالگی دولت روحانی شهربانو امانی به روزنامه‌ی اعتماد گفت :«در بخش سياست داخلي دولت با چالش‌هاي جدي روبه‌رو است اما رفتار و عملكرد دولت در قبال اين چالش‌ها مناسب و كافي نبوده است. متاسفانه شاهد هستيم كه جريان رقيب سخنراني‌ها و نشست‌هاي سياسي مجوز‌دار را كه به دولت نزديك است بر هم مي‌زند و اين جريان تندرو هنوز هم از ادبيات ايذايي قبلي براي نشان دادن قدرت خود استفاده مي‌كند اما در آن سوي ماجرا دولت هيچ گونه برخورد جدي با اين جريان نمي‌كند و حتي تلاش نمي‌كند تا از ظرفيت‌هاي خود در اين راستا بهره بگيرد. »

این مجرم امنیتی که منتقدان را به تندروی متهم می‌کرد اضافه کرد :«متاسفانه خبرهايي به گوش مي‌رسيد كه در شهرستان‌ها بسياري از فرمانداران و افرادي كه پست‌هاي كليدي حساسي را بر عهده دارند از افراد نزديك به دولت قبلي بودند و در پست خود ابقا شده‌اند و در واقع به جريان احمدي‌نژاد نزديك هستند. همين نشانگر اين است كه بخشي از بدنه دولت حسن روحاني نه‌تنها همراه او نيستند بلكه در كار و اهداف دولت هم كارشكني مي‌كنند و چوب لاي چرخ دولت مي‌گذارند.»

گفتنی است «شهربانو امانی» نماینده ارومیه در دوره‌های پنجم و ششم مجلس شورای اسلامی بود.او مسئول ستاد میرحین موسوی در شاخه اقشار،مردم، جوانان و هنرمندن بود ، وی در بهمن ماه سال 89 به جرم اقدام علیه امنیت نظام و امنیت داخلی به مدت دو هفته بازداشت شد.وی اکنون با حکم معصومه ابتکار (معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست) بعنوان مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست در امور زنان و خانواده منصوب شده است. وی در حالی لفظ تندروی به منتقدان دولت اطلاق می نماید که بدون تردید از مصادیق «افراطی‌گری» و رودررویی با رای تاریخی 40 میلیونی ملت قهرمان ایران در سال 88 بوده است.

عدم تحقق وعده‌های حسن روحانی بعد از دوسال آن هم در حالی که وعده‌ی 100 روزه داده بود ، سبب گشته است تا حامیان بی چون و چرای دولت در اقدامی هماهنگ در صدد مقصریابی بر آیند!


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید