حسن هانی زاده کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با خبرنگار بسیج در خصوص پیام حماسه استقبال از پیکر مطهر 175 شهید غواص گفت: تشییع پیکر مطهر غواصان شهید پیام مهمی هم در بعد داخلی و هم بعد خارجی دارد.
وی بیان کرد: حضور چشم گیر ملت بزرگوار ایران در این مراسم نشان می دهد که رهبری و ملت همچنان در مقابله با دشمنان خارجی هستند و ملت ایران در یک صف واحد از آرمان انقلاب و شهدای جنگ پیروی می کند و جوانان امروز راه شهدا را ادامه می دهند.
هانی زاده افزود:این پیام باید برای تیم مذاکره کننده ایرانی رمزگشای این حقیقت باشد که ارمان های انقلاب قابل چانه زنی نیست و تیم هسته ای ایرانی باید از این مراسم تشییع غواص شهید این پیام را دریافت کند که تحت هیچ شرایطی نباید آرمان های انقلاب را به حراج بگذارد .
وی با بیان اینکه تیم هسته ای باید در برابر آمریکا ایستادگی کند، گفت: آرمانها قابل معامله نیست و نباید فدای برخی از سازشکاری ها در مذاکرات هسته ای شود .
کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: تیم هسته ای باید با قوت بیشتری در مذاکرات شرکت کند و در برابر زیاده خواهی ها و امتیازات گیری های آمریکا عقب نشینی نکند.