۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:46
کد خبر : 8529467
۰۸:۵۸

۱۳۹۴/۰۳/۳۰

مسایل کشور با تخریب دیگران پیش نمی رود

نماینده مردم لردگان در مجلس، گفت: مسایل کشور با تخریب و بحث های قومیتی پیش نمی رود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مجید جلیل در بین الصلاتین نماز جمعه شهر لردگان، به تبیین مسایل شهرستان و کشور پرداخت.

نماینده مردم لردگان در مجلس، افزود: مجلس نقش پزشک را دارد. دولت نیاز به نظارت و نیاز به سوال دارد.

مجید جلیل، استیضاح وزیر آموزش و پرورش را مربوط به رفع مشکلات و دغدغه های فرهنگیان کشور دانست و با تأکید بر اینکه، آموزش و پرورش یکی از ارکان توسعه پایدار است، افزود: این وزارتخانه با زندگی سی میلیون نفر خانواده فرهنگی سر و کار دارد.

وی، در ادامه، با اشاره به ضرورت تقویت دیپلماسی و دفاع همه از تیم مذاکره کننده هسته ای، به مباحث اقتصادی و عمرانی شهرستان اشاره کرد و گفت: در شهرستان لردگان بحث کارخانه سیمان حل شده و کارخانه پتروشیمی دارد رونق میگیرد.

جلیل اظهار داشت: سد خرسان سه هم در سفر معاون اول رئیس جمهور به استان مسئله زیست محیطی آن حل شده. جاده های ما رونق گرفته اند. جاده اصلی مشکل دارد حل می شود و ما در روستاها جاده ای نداریم که آسفالت نشده باشد .تنها 5کیلومتر جاده روستائی داریم که آسفالت نشده است و آن هم در امسال حل خواهد شد.

وی، ادامه داد:‌درمانگاه مال خلیفه کار ساختمانی آن تمام و در حال تجهیز است و راه اندازی بیمارستان لردگان اعتبار آن گذاشته شده است. من از علوم پزشکی گله مند هستم چرا تا کنون مزایده آن برگزار نشده که کار توسعه آن تمام شود.

جلیل، گفت: در بحث آب کارهای بزرگی شده؛ مجتمع های ارمند، سید محمد ، اوره و پشت کوه فلارد تمام شده است. تنها آب سردشت مانده که در حال پیگیری از طریق سد خرسان سه و وزارت نیرو هستیم تا مشکل آن حل شود.

نماینده لردگان در مجلس شورای اسلامی، در پایان از کاندیداهای انتخابات آتی مجلس خواست به قانون احترام بگذارند و با پرهیز از تخریب دیگران و بداخلاقی، خود را به مردم معرفی کنند؛ زیرا مسائل با تخریب یکدیگر و بحث های قومیتی پیش نمی رود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید