
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام و المسلمین حسين نژاديان در خطبه های نماز جمعه بروجن با اشاره به حضور ميليونی مردم تهران و شهرستان ها در مشايعت ۱۷۵ غواص شهيد افزود: حضور گسترده مردم در اين مراسم پيام بسيار مهمی براي دشمنان اسلام و انقلاب داشت.
وی، ایستاگی و مقاومت در برابر زیاده خواهی های و زورگویی ها را اولین پیام 175 شهید غواص به آحاد جامعه عنوان کرد.
حسين نژاديان با اشاره به اين که پيام شهدای غواص يک بيدار باش برای ملت ايران بود، گفت: اگر کار به جايی برسد که دشمن دست های ما را ببندد نبايد تسليم دشمن و شياطين شويم.
وی، با يادآور شدن سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران گفت: خوشبختانه بعد از گذشت چندين سال از دوران هشت سال دفاع مقدس نام و ياد شهيدان و فرهنگ جهاد و شهادت در سراسر ميهن اسلامی برقرار است.