وی با اشاره به تسهیلات ویژه مسکن که از سوی وزارت راه وشهرسازی به تصویب رسیده است، گفت: واقعا اعطا این وام های 80 میلیون تومانی تعجب برانگیز است، چرا که وام هایی با اراقم بالا خود زمینه ساز ایجاد تورم در بازار مسکن هستند.
نکو با بیان اینکه نمی توان به قیمت خروج بازار مسکن از رکود، تورم را در آن تشدید نمود، تصریح کرد: ارائه این تسهیلات نه تنها به نفع مردم نیست، بلکه عاملی برای رونق بازار دلالان خواهد شد. برنامه ریزی اعطای این تسهیلات به گونه ای است که تنها بخشی از مردم خاص توانایی دربافت آن را دارند و به اعتقاد من همان بخش محدود هم مشکلشان با این طرح حل نخواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان اذعان داشت: تنها در یک صورت می توان به این تسهیلات ویژه امید داشت و آن زمانی است که دولت با برنامه ریزی دقیق بتواند مانع تورم در بازار مسکن شود و افزایش قیمتی در این بخش نداشته باشیم.