۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
18:40
کد خبر : 8533342
۱۲:۰۴

۱۳۹۴/۰۴/۰۷

ولایت فقیه امانت شهداست

جانشین قرارگاه نصرت گفت:در وصیت نامه همه ی شهداء پیروی از ولایت فقیه ذکر شده و در حقیقت شهدا ولایت فقیه را برای ما به امانت گذاشتند.
به گزارش خبرگزاری بسیج در دشتستان، سردار اهوازیان در یادواره شهدای حماسه مقاومت مجنون که در سالروز شهادت شهید احمد اسدی فرمانده واحد تخریب ناو تیپ 13امیر المومنین(ع) و با حضور استاندار بوشهر و فرماندار دشتستان، در مسجد فاطمه الزهرا (س) برازجان که از طرف پایگاه مقاومت بسیج انصار الحسین (ع)این شهر برگزار شد،خاطر نشان کرد : بر خلاف بسیاری سوء ظن هایی که برخی از افراد بیان می کنند، شهدای ما با پیروی از ولایت فقیه برای ادای تکلیف خود رفته اند و کاری هم به نتیجه نداشته اند.

وی با انتقاد از اینکه ما در جنگ بسیاری از چیزهایی که اتفاق افتاد را نگفتیم، افزود: ما در جنگ در خصوص حضور رزمندگان فلسطینی و لبنانی در جبهه ایران و شهادت مظومانه آن ها نگفتیم، تا امروز فتنه گران ا زآن سوء استفاده کردند و شعار نه غزه و نه لبنان را راه انداخته اند.

اهوازیان ضمن اشاره به اینکه شهداء درس بزرگی به تاریخ دادند اضافه کرد: این بیداری اسلامی که در کشورهای اسلامی ایجاد شده بر اثر درسی است که شهداء به آن ها داده اند و باید بگوییم که شهید علی هاشمی اولین حرکت بیداری اسلامی را در عمق خاک های عراق نهادینه کرد.

جانشین قرارگاه نصرت تصریح کرد: خورشید بیداری اسلامی در جهان طلوع کرده که اگر نجنبیم و مواظب نباشیم و اسلام شکست بخورد، دیگر اسلامی وجود نخواهد داشت.

در آخر این مراسم  کتاب "لحظه پرواز" که مجموعه از خاطرات و زندگینامه شهید غلامرضا کشتکار می باشد رو نمایی شد،این کتاب توسط رزمنده هشت سال دفاع مقدس برادر مصطفی شهریاری نوشته شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید