طی يک عمل جراحی در بيمارستان امام خمينی (ره) ترکمن کيست 14 کيلوگرمی از شکم بيمار 30 ساله خارج شد و باعث نجات وی از مرگ شد .
به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ؛دکتر مهدی عباسی صاحبی " پزشک متخصص وجراح اين بيمار " ضمن اعلام رضايت از وضعيت عمومی و سلامت وی گفت : اين بيمار 30 ساله چند روز پيش با شکايت از بيماری غير مرتبط به پزشک مراجعه نمود که در پی انجام سونوگرافی از ناحيه شکم اين بيمار توده کيست مانند بزرگی مشاهده شد که آزمايشهای لازم در اين خصوص برای وی انجام شد.
دکتر عباسی صاحبی اضافه کرد : طی عمل جراحی در اين مرکز ، توده مزبور بدون هيچ گونه عارضه ی خاصی از شکم بيمار خارج شد طی عمل مشخص شد که توده مذبور منشا تخمدانی داشته و در طی يکسال بزرگ شده است.
وی اظهار داشت: نکته قابل ذکر در اين عمل جراحی متوجه نبودن بيمار به وجود اين کيست بوده است و اين نشان دهنده اهميت اين موضوع است که هم استانی های گلستانی و بخصوص شهروندان محترم بايد هرگونه تغييرات جسمی خود بويژه تغييرات ناگهانی و بارز را در بدن جدی بگيرند و بلافاصله برای آزمايش و تشخيص به بيمارستانهای استان و درمانگاه های تخصصی و پزشکان متخصص مراجعه کنند .