۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:14
کد خبر : 8537444
۱۴:۳۰

۱۳۹۴/۰۴/۱۵

۴۴ کشته و ۶۷ زخمی بر اثر ۲ انفجار تروریستی در نیجریه

بر اثر دو انفجار تروریستی در یک مسجد و یک رستوران در مرکز نیجریه دست‌کم ۴۴ تن کشته و ۶۷ نفر دیگر زخمی شدند، مقامات گروه بوکوحرام را مسئول این بمبگذاری‌ها می‌دانند.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از آسوشیتدپرس، مقامات نیجریه اعلام کردند که بر اثر انفجار دو بمب کارگذاشته شده از سوی گروه تروریستی بوکوحرام در یک مسجد و یک رستورانِ مسلمانان در شهر «جوز» در مرکز این کشور، دست‌کم 44 تن جان باختند.

عبدالسلام محمد، هماهنگ‌کننده سازمان ملی مدیریت شرایط اضطراری گفت: 67 تن دیگر نیز در این حملات که شب گذشته رخ داده است، مجروح و برای درمان به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند.

به گفته یکی از نجات‌یافتگان از این حادثه که از ترس انتقام‌جویی خواست که نامی از وی برده نشود، انفجار در مسجد یانتایا زمانی رخ داد که یک روحانی سرشناس به نام سانی یحیی که از خطبای هوادار همزیستی مسالمت‌آمیز تمامی ادیان است در حال سخنرانی برای نمازگزاران بود.

بمب دیگر نیز در رستوران شاگالینکو منفجر شد، جایی که محل حضور سران سیاسی وابسته به مسلمانان نیجریه بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید