۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
18:48
کد خبر : 8537998
۱۲:۳۵

۱۳۹۴/۰۴/۱۶

صدور 41 پروانه بهره برداری معادن در نمین / جایگاه نخست معادن سنگ نمین در استان

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نمین شهرستان نمین خبر گفت: 41 معدن در شهرستان نمین پروانه بهره برداری اخذ کرده اند که 50 درصد معادن فعال هستند.

علی جان خسروی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نمین در گفتگو با خبرگزاری بسیج از نمین اظهار کرد: در سطح شهرستان نمین 41 پروانه بهره برداری معادن صادر شده که از این میزان 50 درصد آنها فعال است.

وی گفت: واحد های معدنی غیرفعال به دلیل معارضین محلی و در برخی موارد به خاطر مشکلات اداری تعطیل شده است.

خسروی با بیان اینکه عمده ترین معادن دربخش مرکزی و عنبران شهرستان نمین واقع شده است، افزود: عمده سنگ های تولیدی معادن این شهرستان، سنگ های تزئینی و مرمریت، خاک های صنعتی، سنگ ساختمانی، آهک، شیل و عقیق است.

وی بیان کرد: معادن سنگ و مصالح ساختمانی شهرستان نمین رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نمین با اشاره به اینکه فعالیت معادن موجب اشتغالزایی، رونق و توسعه روستاها می شود، از اهالی روستا خواست تا همکای های لازم را با معادن داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید