محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج در خصوص دبه جدید آمریکایی ها در واپسین روزهای مذاکرات هسته ای گفت: وقتی برخی از رسانه های اصلاح طلب پیش از دست یابی به توافق اقدام به ذوق زدگی می کنند و پیام شادی و جشن و سرور می دهند نباید چیزی جز این از طرف مقابل انتظار داشت.
وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها به شدت فضای داخلی ایران را رصد و تحلیل می کنند گفت: فقدان یک استراتژی واحد در خصوص مذاکرات باعث شده است تا آمریکایی ها فکر کنند ایران به شدت به توافق نیاز دارد و از همین رو در دقایق آخر زیر میز مذاکره بزند.
آصفری با تاکید بر اینکه تیم هسته ای می بایست در طول یکی دو سال گذشته به تدریج لغو تحریم ها را از سوی آمریکا درخواست می کرد گفت: بدون شک آمریکایی ها باید بدانند که هر نوع زیاده خواهی منجر به شکست مذاکرات خواهد شد و ایران کشوری نیست که زیر بار زور و ظلم برود.
انتهای پیام/