وی افزود: حضرت فاطمه(س) نهتنها الگوی زنان، بلکه الگوی مردان نیز هستند و امام زمان(عج) هم از ایشان الگو گرفتهاند.
استاد حوزه تصریح کرد: زن در طول زندگی خود در جامعه، سه جایگاه مهم دختری، همسری و مادری را بر عهده دارد که باید تلاش کند تا دختر پاکدامن و خوبی برای پدر و مادر، همسری مهربان و دلسوز برای شوهر و مادری فداکار برای فرزندان خود باشد.
حجتالاسلام کریمخانی تأکید کرد: والاترین جایگاه برای یک زن، نقش مادری اوست که با امر سخت و مهم تربیت فرزند و ساختن انسانهای صالح تکمیل میشود و به همین دلیل بهشت زیر پای مادران است و هیچگاه گفته نشده که بهشت زیر پای دختران یا همسران باشد.
کارشناس مذهبی بابیان اینکه هویت زن، حیای اوست، ابراز داشت: هویت اجتماعی زن مسلمان باید نماد عفت، عزت و استقلال باشد و جز درراه خدا و با حفظ حریم عفت و حیا در جامعه قدم نگذارد.
وی گفت: هر چه کالایی در بازار زیادتر باشد، قیمت آن کاهش پیدا میکند و زن نیز چنین است بهطوریکه هرچقدر در مقابل نامحرمان پوشیدهتر، عفیفتر و دستنیافتنیتر باشد، ارزش او بالاتر است.
حجتالاسلام کریمخانی اظهار داشت: زن مسلمان، ضمن باحیا و عفیف بودن، میتواند حضوری مؤثر در جامعه داشته باشد و درس خواندن یا کار کردن وی، منافاتی با جایگاه اسلامی او ندارد؛ بنابراین باید خواهران دینی ما تلاش کنند تا با تقویت علم دینی، هویت دینی خود را تثبیت کرده و فرزندانی صالح و نیکو تربیت کنند.