دکتر حمیدرضا حسینی دانا عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگر عرصه رسانه در گفتگو با خبرگزاری بسیج در خصوص نقش رسانه ها در فضای بعد از مذاکرات گفت: در شرایط پساتحریم رسانه ها باید یک بازتعریف مجدد از نوع رویکرد خود داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه پس از جنگ جهانی اول و گسترش موج افسردگی در کشورهای جنگ زده، رسانه ها با رویکردهای سرگرمی و تفننی وارد کارزار شدند، افزود: از این جهت یکی از مهمترین کارکردهای رسانه سرگرم کردن مردم به اموری شد که اولویت چندانی نداشت.
معاون علمی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با تاکید بر اینکه در جامعه کنونی، رسانه ها به ویژه رسانه های دیداری و شنیداری و فعالان حوزه فضای مجازی به نوعی سعی دارند تا این نقش تفریحی و سرگرم کننده را بازی کنند، گفت: اغراق بیش از حد در این فضا می تواند به زیان جامعه باشد.
عضو انجمن علمی اقتصاد شهری ایران با تاکید بر اینکه دوران بعد از تحریم ، دوران کار ، تلاش و همت مضاعف است، افزود: به نظرم رسانه ها باید با تغییر رویکرد خود این ذهنیت که بعد از تحریم می بایست عافیت طلبی کرد را کنار بزنند و جامعه را هوشیار کنند تا از فرصت پدید آمده بهترین استفاده را ببرد؛ به این معنا که این دوران، عرصه کار و تلاش مضاعف است و بایستی ضمن افزایش آمادگی های اقتصادی و نیروی انسانی، به دنبال جبران گذشته و موفقیت در آینده بود.
پژوهشگر و محقق عرصه رسانه با اشاره به عملکرد رژیم صهیونیستی در قبال مصر نیز افزود: بعد از جنگ 6 روزه اعراب و اسراییل، صهیونیست ها برای کاهش توان مجاهدت جوانان مصری موضوع مواد مخدر را وارد این کشور و به ویژه قشر جوان این جامعه کردند و در نتیجه مصری که یک روز سردمدار مبارزه و آزادی خواهی عربی-اسلامی بود به طور چشم گیری از جایگاه خود فاصله گرفت و به تدریج به وضعیت عافیت طلب کنونی دچار گردید.
حسینی دانا با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد رسانه ها امروز باز همین ویژگی مسخ فرهنگی را دنبال کنند، افزود: رسانه ها باید مدام به جامعه در خصوص بیداری فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی هشدار دهند و نقاط عطف شرایط حاضر را یادآوری نمایند.
انتهای پیام/