سید مرتضی حسینی دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قزوین در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: مقام معظم رهبری سالها قبل در مورد مسائل خانوادگی متذکر شدند که اگر در این زمینه غفلت شود خانواده ها متلاشی می شوند.
حسینی گفت: یکی از تبلیغات دشمن این بود که چه مانعی دارد که زن و شوهر با هم توافق کرده و جدا زندگی کنند.
وی با بیان اینکه در غرب معمولا زن و شوهرها تنها زندگی کرده و فرزند ندارند و با گربه و سگ زندگی می کنند افزود: خانواده در آنجا متلاشی است و به حیوانات رو آورده اند و قصد دارند این کار را در اینجا هم پیاده کنند.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: یکی از برنامه های آنها این است که طلاق را امری ساده جلوه دهند و حتی جشن طلاق هم این روز ها باب شده که یکی از ننگین ترین مسائل اجتماعی است.
حسینی خاطرنشان کرد: زمانی طلاق ننگ بود و خانواده ها سعی می کردند اگر طلاقی اتفاق می افتاد کسی خبردار نشود ولی متاسفانه امروز جشن می گیرند و این منکر را به صورت معروف جلوه می دهند.
وی در خاتمه اظهار داشت: هم قوه قضاییه و هم مجلس شورای اسلامی باید راهی بیندیشند که چگونه می شود جلوی این تهاجمات و القائات دشمن را گرفت.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |