
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ احمد راستینه با اعلام این خبر افزود: به منظور گرامیداشت یاد و خاطره حماسه سازان 8 سال دفاع مقدس و به استقبال کنگره سرداران و 2400 شهید گلگون کفن چهارمحال و بختیاری، تعداد 250 نفر از دانشجویان بسیجی برادر و خواهر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان با 5 دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی غرب و شمالغرب کشور اعزام شدند.
راستینه، این اردوی زیارتی را در ارتقای روحیه معنوی دانشجویان بسیار موثر قلمداد کرد و گفت: این عزیزان طی مدت 4 روز از یادمان های باشگاه افسران، شهدای سیرانبند، دزلی، دالانی، شهدای زریوار، خانم شیخان و مرز باشماق دیدن می کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دانشجویان بسیجی در پایان یازده روز دوره ولایت که در دانشگاه شهرکرد برگزار شده بود به اردوی راهیان نور غرب کشور اعزام شدند.