۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
08:25
کد خبر : 8551614
۱۲:۳۴

۱۳۹۴/۰۵/۱۶
در هفته دفاع مقدس؛

کتاب وصیت‌ نامه شهدا رونمایی می‌ شود

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: کتاب وصیت نامه شهدای استان کرمانشاه در هفته دفاع مقدس رونمایی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌ های دفاع مقدس استان کرمانشاه، سرهنگ مرادعلی محمدی از تدوین و تالیف پنج عنوان کتاب موضوعی وصیت نامه شهدای استان خبر داد و گفت: کتاب گنجینه شهدای استان در پنج جلد به صورت موضوعی با عناوین جهاد و شهادت، خانواده، بصیرت، جوانان و دانش اموزان تدوین و تالیف شده که در هفته دفاع مقدس رونمایی می شود.

مسئول کمیته تدوین و تالیف کنگره شهدای استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه شهدا زیباترین الگوهای جوانمردی و غیرت هستند، گفت: بشر امروز بیش از گذشته نیازمند فرهنگ جهاد و شهادت برای رسیدن به آمال انسانی و تفوق بر مشکلات مادی و معنوی است.

محمدی تصریح کرد: برای آشنایی جامعه با فرهنگ ایثار و شهادت باید خاطرات، زندگینامه و وصیت نامه شهدای استان در دسترس عموم قرار گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید