۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:25
کد خبر : 8552537
۱۳:۰۸

۱۳۹۴/۰۵/۱۸
شهردار ناگازاکی:

اوباما و سران قدرت‌های هسته‌ای بیایند و نتیجه بمباران اتمی را ببینند

شهردار ناگازاکی ژاپن از سران قدرت‌های هسته‌ای جهان شامل باراک اوباما خواست تا به شهرهای ناگازاکی و هیروشیما سفر کنند و نتیجه بمباران اتمی سال ۱۹۴۵ میلادی را از نزدیک ببینند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، تومیهیسا تائو شهردار شهر ناگازاکی ژاپن در مراسم گرامیداشت هفتادمین سالگرد قربانیان بمباران شهرهای هیروشیما و ناگازاکی تاکید کرد: من از شهر ناگازاکی از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و سران سایر کشورها از جمله قدرت‌های هسته‌ای و همه مردم جهان می خواهم تا به هیروشیما و ناگازاکی بیایند و خودشان به طور دقیق مشاهده کنند که بر اثر بمباران هسته‌ای 70 سال پیش چه اتفاقاتی افتاده است.

در سال 1945 میلادی آمریکا با 2 بمب هسته‌ای شهرهای هیروشیما و ناگازاکی را هدف قرار داد. این بمباران ها در روزهای 6 و 9 اوت اتفاق افتاد. بمباران در هیروشیما موجب مرگ حداقل 140 هزار نفر شد و در شهر ناگازاکی نیز بیش از 70 هزار نفر جان خود را از دست دادند.

بمباران این دو شهر ژاپن تنها موارد استفاده از تسلیحات اتمی در جهان به شمار می رود. بمباران شهرهای هیروشیما و ناگازاکی موجب شد تا ژاپن در جنگ تسلیم شود و جنگ جهانی دوم در 15 آگوست 1945 میلادی پایان یابد.

6 آگوست شهر هیروشیما مراسم سالگرد قربانیان این فاجعه را برگزار کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید