بتول محتشمی کارشناس فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار حوزه عفاف و حجاب خبرگزاری بسیج گفت:در سوره های مختلف قرآن هم بر عفاف تأکید شده و هم بر حجاب.
وی افزود: در واقع حجاب بعد ظاهری قضیه و در ارتباط با جسم است اگرچه این پوشش برخاسته از اعتقادات و باور های درونی افراد است.
محتشمی گفت: محور ارزش گذاری زن نباید جذابیت های ظاهری او باشد به این مسئله حجاب می گویند اما عفاف عمیق تر از این مسئله است.
وی تصریح کرد: عفاف در رفتار و گفتار و چشم و گوش و قلب و تمام اعضاء و جوارح از هر گونه خطا معنا می شود و ریشه مسئله است و حجاب شاخ و برگ و ظهور آن است.
این کارشناس فرهنگی با بیا ن اینکه در سوره نور خداوند ابتدا مردان را و بعد زنان را به حجاب توصیه می کند تأکید کرد: حجاب با هیچ کدام از فعالیت های شغلی و تفریحات خانم ها در تعارض نیست بعضی ها شاید حجاب را ناقض حقوق زنان بدانند در حالی که اگر لازم نبود زن در جامعه حضور پیدا کند پس چنین حکمی در قرآن ذکر نمی شد.