۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
04:02
کد خبر : 8553999
۱۱:۱۷

۱۳۹۴/۰۵/۲۱
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه خوي:

تهاجم فرهنگي اصليترين عامل گريز از نيكي هاست

در راستاي ارتقاء علم و دانش فرماندهان و مديران عقيدتي حوزه شهيد حاج قليزاده سپاه خوي و پايگاه هاي تابعه، دوره تربیت تعالی ناحیه ای در حسينيه امام خميني(ره) سپاه اين شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه خوي در اين دوره با اشاره به آياتي از كلام الله مجيد پيرامون اهميت نماز گفت: يکي از رازها و فوائد نماز که موجب استواري و استقامت نمازگزار در برابر سختي ها و ناگواري ها مي گردد، به خاطر اين است كه نماز، روح نيرومند معنوي را در انسان زنده مي کند، و قطعاً چنين روحي، در برابر سختي ها، مقاوم تر و استوارتر خواهد شد.

حجت الاسلام محمد رستمي خاطر نشان كرد: براستي آن کسي که در شبانه روز، پنج بار کنار سفره رحمت و لطف خدا مي نشيند، هيچ موقع از کنار چنين سفره اي، گرسنه و با دست خالي برنمي خيزد، بنابراين بايستي، روح و جان خود را در کنار اين سفره ي رحمت، با غذاهاي معنوي و ملکوتي اين سفره، جلا سازيم.

وي همچنين با گريز به موضوع هاي امر به معروف و نهي از منكر و اهميت پرداخت زكات اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر مانند سدی است که اجازه نمی‌دهد مفاسد در جامعه ترویج پیدا کند و همچنین مراقبت می‌کند که منکر نفوذ پیدا نکند و معروف توسعه پیدا کند.

حجت الاسلام رستمي ابراز داشت: این ‌که شرط امر به معروف و نهی از منکر، معرفت است در بعضی از مسائل مثل مسائل اساسی اسلام این شرط و تبعات مطرح نیست. مثل اینکه امام حسین (ع( برای امر به معروف و نهی از منکر حرکت کرد و در این مسیر جان خود و فرزندانش را فدا کرد چون در آنجا اساس اسلام مطرح بود. اما اگر در مواردی که امر به معروف و نهی از منکر تبعاتی داشته باشد آنجا باید به کارشناس مراجعه کنیم.

وي همچنين پرداخت زکات را یکی از شرایط رستگاری دانست و افزود: مومنی که به دنبال رستگاری است باید نسبت به پرداخت زکات جدی باشد.

پرداخت زکات و انجام کارهای خیر دیگر از جمله احداث مسجد، کمک به نیازمندان، اقامه نماز و روزه داری لیاقت می خواهد و همه اینها باید با نیت خیر و برای رضای خدا صورت گیرد.

مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه خوي در این باره به عامل بودن خود انسان به نیکی ها اشاره کرده و در مورد نحوه انجام امر به معروف و نهی از منکر روش هایی را ایراد نمود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید