۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:21
کد خبر : 8554182
۱۳:۳۴

۱۳۹۴/۰۵/۲۱

رسالت امروز ما پاسداشت خون پاک شهداست

مسئول تربیت و آموزش سپاه ناحیه سرپل ذهاب با بیان اینکه آسایش و امنیت ایران اسلامی مرهون خون پاک شهداست گفت: شهدا با نثار جان خود آزادی و استقلال را به کشورمان هدیه دادند و امروز رسالت ما پاسداشت خون آنهاست.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت الاسلام علی گلیاری روز چهارشنبه در آیین یادواره شهدای پشت تنگ ذهاب در روستای کفروسلمان افزود: امروزهر چه داریم به همت رشادت ها، ایثار و از خود گذشتگی شهدا و خانواده های آنان و رزمندگان دوران دفاع مقدس است.
وی با عنوان اینکه برگزاری یادواره شهدا زمینه آشنایی نسل جوان را با افکار و اهداف شهدا فراهم می کند اظهار کرد: نباید اجازه دهیم یاد و نام شهدا و اهداف و آرمان های امام راحل (ره) در جامعه به فراموشی سپرده شود.
وی اظهارداشت: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ شهید و شهادت در جامعه رمز بقای نظام اسلامی است و برای تحقق این مهم باید اهتمام بیشتری صورت گیرد.
حجت الاسلام گلیاری گفت: دشمنان جوانان ما را هدف قرار داده اند و تلاش می کنند تا با اقدامات ضد فرهنگی به بنیه اعتقادی و مذهبی جوانان بعنوان قشر تاثیرگذار جامعه ضربه وارد کنند.
مراسم یادواره شهدای پشت تنگ ذهاب به همت حوزه مقاومت بسیج عشایری امام علی (ع) و با حضور بسیجیان و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در روستای کفروسلمان سرپل ذهاب برگزار شد.
روستای کفرو سلمان در دوران دفاع مقدس چهار شهید و چهار جانباز تقدیم انقلاب کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید