مسئول اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج شهرستان شهریار :

اعزام 288 زائر راهیان نور شهریار به مناطق عملیاتی غرب کشور

مسئول اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج شهرستان شهریارگفت: امسال 288 زائر راهیان نور از شهرستان شهریار را به مناطق عملیاتی غرب اعزام کردیم که نسبت به سال گذشته 38 نفر افزایش داشته است.
کد خبر: ۸۵۵۵۴۴۳
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج،محمد حسینعلی گفت:ما در اعزام  راهیان نور دانش آموزی خوب عمل کردیم و در سال گذشته 1200 نفر پسر را به مناطق عملیاتی غرب و همین تعداد دختر را به جنوب اعزام کردیم.
 
حسینعلی افزود:خادمینی که در خدمت زائرین هستند در خود استان های میزبان مستقر هستند و ما فقط با هر کاروان حدود پنج راوی اعزام می کنیم.
 
وی در خصوص استقبال مردم برای حضور در کاروان ها گفت: همه ساله استقبال خوبی در هنگام ثبت نام می شود ولی امسال به علت گرد غبار آمار کمی کاهش پیدا کرد.
 
 
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: ثبت نام راهیان نوربرای عموم مردم در حوزه ها صورت می گیرد و ثبت نام دانش آموزی در آموزش و پرورش انجام می شود.
 
وی تصریح کرد: اردوهای راهیان نور، فرهنگ‌ساز هستند و اهمیت فرهنگی و معنوی این اردوها بر هیچکس پوشیده نیست.
 
حسینعلی گفت: اردوهای راهیان نور تاثیر مطلوبی در ترویج ارزش های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان جامعه دارد.
 
وی پایان با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ ایثار به جوانان گفت: در دوران دفاع مقدس، رزمندگان غیور اسلام حماسه های ماندگار و بی بدیل را خلق کردند که این مهم باید سینه به سینه به نسل جوان جامعه منتقل شود.
انتهای متن/د
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار