۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:26
کد خبر : 8555762
۰۷:۵۶

۱۳۹۴/۰۵/۲۶

‌دولت مسیر انتقاد و اعلام‌نظر را برای صاحب‌نظرات متعهد باز بگذارد

امام جمعه یزد با بیان اینکه کشور امروز در شرایط حساسی قرار گرفته است، گفت: دولت باید در این شرایط مسیر انتقاد و اعلام‌نظر را برای صاحب‌نظرات متعهد به اسلام و انقلاب باز بگذارد.



‌خبرگزاری بسیج مازندران، آیت‌الله محمدرضا ناصری ‌‌تاکید کرد: کشور ما اکنون در شرایط ویژه فرهنگی و اقتصادی قرار گرفته و لازم است برای اداره کشور در این شرایط، از نظر صاحب‌نظران متعهد و معتقد بهره گرفته شود بنابراین دولت باید راه را برای اعلام نظر، نقد و ارائه راهکار در این زمینه باز بگذارد و از نظرات افرادی که دلسوز واقعی نظام، انقلاب و اسلام هستند، بهره بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر راه برای انتقاد و اعلام نظر باز باشد به طور قطع از بسیاری از اشتباهات و دوباره‌کاری‌ها تکرار نخواهد شد و کشور به ثبات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بیشتری دست خواهد یافت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید