۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
06:51
کد خبر : 8555789
۰۹:۰۸

۱۳۹۴/۰۵/۲۶
گزارش:

کارگاه های کوچکی که اشتغالزایی خوبی دارند

بسیجی مهدی عیاض گفت: اشتغالزایی نیاز امروز کشور و از ضروریاتی است که در دوران کنونی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی باید در دستور کار مسئولین باشد.
در شهر ها و روستاهای کوچک افراد بسیاری هستند که با سرمایه ای اندک توانسته اند کارگاه های کوچکی راه اندازی کرده و چندین نفر در آن مشغول به کار شوند.

 

یکی از این کارگاه ها؛ کارگاه دوخت پیراهن در روستای آمره شهرستان کمیجان بوده که مسئول آن بعد از بالای 30 سال زندگی در شهر قم امروز به زادگاهش برگشته و با راه اندازی این کارگاه برای شش نفر اشتغالزایی کرده است.

 

مهدی عیاض مسئول این کارگاه به خبرنگار ما گفت:من متولد سال 1361 هستم و در شهر قم بزرگ شده ام اما دو سال است که تصمیم گرفتم تولیداتم را به منطقه خودم آوردم و در روستای خودم این کارگاه را راه اندازی نمایم.

 

عیاض با باین اینکه برای راه اندازی این کارگاه از وام های اقتصاد مقاومتی بسیج استفاده کرده ام اظهار کرد:هم اکنون شش نفر در این کارگاه مشغول به کار هستند که ان شاء الله می خواهیم کارگاهمان را گسترش داده و اشتغالزایی را افزایش دهیم.

 

وی ادامه داد: ابتدای کار و راه اندازی کارگاه که دست تنها بودم کار بسیار سخت بود اما کم کم کارگاهمان رونق گرفت و تعداد کارگرهایمان بیشتر شد و اگر وضعیت بازار بهتر شود قطعا افراد بیشتری را جذب خواهیم کرد.

 

این کارآفرین با بیان اینکه در این کارگاه پیراهن هایی با چهارسایز و پنج رنگ دوخته می شود خاطر نشان کرد: در حال حاضر  در هر ماه تقریبا دو هزار دست پیراهن می دوزیم و تولیداتمان را به تهران می فرستیم .

 

 

 

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید