۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
08:25
کد خبر : 8556799
۱۳:۴۰

۱۳۹۴/۰۵/۲۸
جانشین سازمان بسیج اصناف در گفتگو با بسیج:

بنگاه داری بانک‌ها ضربه به تولید است

منجمله بانک ها، گرایش سود دهی را فقط دررایزنی های مالی با بیگانگان تصور نکنند؛ تقویت تولیدات داخلی را در راس توسعه کشور فرض نمایند.

غلامرضا حسن پور جانشین سازمان بسیج اصناف در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: روند بنگاه داری بانک ها ناشی از زیاده خواهی است سیستم های بانکی سود محور شده اند، سود بیشتر جاذب سرمایه ها است و بر این اساس سرمایه گذاران را به سوی خود می کشاند حال این سود در برنج است یا مسکن .

وی گفت: سیستم بانکی آیندگان را نیز مد نظر قرار دهد؛ تقویت پایه های اقتصادی را اهداف عمده سرمایه گذاری خود بداند که تولیدکنندگان در این سیر پر پیچ و خم دیگر رغبتی را برای احیا واحد تولیدی خود که سبب اشتغالزایی هم هست ندارند، سیکل زود بازدهی بانک ها  سبب شده تا  تولید که بازدهی سود کمتری دارد را برای سرمایه گذاری به حاشیه براند.

جانشین بسیج اصناف در خاتمه با اشاره به توافقات احتمالی بیان داشت: حواس مسئولان به راه نفوذ اقتصاد های ناسالم به کشور باشد؛ مدیریت و برنامه ریزی در این دوران بسیار حساس است و باید راه های سوء استفاده مسدود شود منجمله بانک ها، گرایش سود دهی را فقط دررایزنی های مالی با بیگانگان تصور نکنند؛ تقویت تولیدات داخلی را در راس توسعه کشور فرض نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید