۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
08:26
کد خبر : 8556885
۲۲:۲۸

۱۳۹۴/۰۵/۲۷
نویسنده حجت الاسلام علی معبودی:

اصل مهم در کار جهاد، بکارگیری ثروت است

معبودی به کارگیری ثروت حضرت خدیجه (س) در دین اسلام را عامل ترویج، نگهداری، دفاع ازاسلام و پیامبر الهی دانست و افزود: مهمترین اصل در کار جهاد بکار گیری ثروت می باشد و همین حرکت جهادی ایشان سبب شد تا اسلام در ایامی که در غربت و مظلومیت بود، سر بلند کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین، حجت الاسلام علی معبودی نماینده ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) در کتاب راه نجات خود در موضوع بهره گیری از ثروت و جان با بیان اینکه کارهای جهادی نیازمند بذل مال و جان است و جهاد با گفتار تحقق نمی یابد اظهارکرد: کسانی که در عرصه های جهاد دل بر ثروت و مال بستند، مانند زنجیرهای سنگین دست و پای آنها را بند آورد و قدرت حرکت را از آنها گرفته، نمیتوانند شجاعانه و آزادانه قدم در میادین جهادی بگذارند، جهاد سبکی میخواهد.

وی در همین خصوص گفت: انسان باید به راحتی از ثروت بگذرد و آن را برای پیشبرد اهداف دینی صرف نماید.قرآن نیز کسانی را که وقتی فرمان جهاد می رسد، به دلیل شدت علاقه بر اموال، بر زمین می نشینند و از کار جهادی دوری می کنند، مذمت می کند.

معبودی با بیان اینکه اصل مهم در کار جهاد بکارگیری ثروت است افزود: بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه (س) که ثروتمند بود و درجامعه آن روز دارای املاک و تجارت فراوانی بود، تمام ثروتش را برای ترویج، نگهداری، دفاع ازاسلام و پیامبر الهی به کار بستند.

این مسئول در ادامه عنوان کرد: همین حرکت جهادی ایشان سبب شد تا اسلام در ایامی که در غربت و مظلومیت بود، سر بلند کند و در کنار فداکاری امیرمومنان(ع) به گسترش اسلام کمک شایان شود.

نماینده ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) با بیان اینکه خداوند در قرآن می فرمایند: " کیست که به خدا قرض نیکو دهد تا خدا چند برابر عطا فرماید." اضافه کرد: درخواست یاری از شما به جهت ناتوانی نیست و قرض گرفتن از شما برای کمبود نمی باشد.

معبودی در پایان گفت: خداوند در حالی از شما یاری خواسته که لشکرهای آسمان و زمین در اختیار اوست و خدا نیرومند و حکیم است، در حالی طلب وام ازشما داردکه گنج های آسمان و زمین به او تعلق دارد و خداوند بی نیاز است، بلکه خواسته است شما را بیازماید که کدامیک از شما نیکوکار ترید.



1007/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید