۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:17
کد خبر : 8557767
۱۷:۲۸

۱۳۹۴/۰۵/۳۰

برگزاری یادواره شهدای کارمند در 6 شهرستان

مسئول بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان گفت: همزمان با هفته دولت برنامه‌های متنوعی در گیلان برگزار خواهد شد که برگزاری 6 یادواره شهدا در شهرستان‌های گیلان از مهمترین برنامه این سازمان در بزرگداشت هفته دولت است.

حسن حبیبی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، با اشاره به درپیش بودن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: شهیدان با گذشت و ایثار از خود، سربلندی ایران را به ارمغان آوردند.

وی با بیان اینکه باید بیش از پیش در حراست از انقلاب و نظام کوشا باشیم گفت: همزمان با هفته دولت برنامه‌های متنوعی در گیلان برگزار خواهد شد که برگزاری 6 یادواره شهدا در شهرستان‌های گیلان از مهمترین برنامه این سازمان در بزرگداشت هفته دولت است.

مسئول بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان تصریح کرد: در نماز جمعه منتهی به هفته دولت میز خدمت در مصلی رشت با حضور برخی از مدیران کل استان برپا خواهد شد و عموم مردم مشکلات و موانع مربوط به هر سازمان را در آن روز به مدیران مربوطه انتقال می‌دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید