
به گزارش خبرگزاری بسیج از تویسرکان، محمدمهدی مفتح با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع اعضای مجمع جهانی اهل بیت (ع) و اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی که در هفته ای گذشته برگزار شد، بیان داشت: این فرمایشات مقام معظم رهبری همچون دیگر فرمایشات ایشان مسیر و راه را مشخص و روشن می کند.
وی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب خطری که احتمال وقوع آن در کشور میرفت را گوشزد کردند، اظهار کرد: با توجه به شناختی که از دولت امریکا وجود دارد باید هوشیار بود چرا که آنان از هر بهانه ای استفاده می کنند تا در کشور و ارکان آن رخنه کنند.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت کودتای 28 مرداد سال 32 را نمونه ای از دخالتهای امریکا در کشورمان عنوان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب نیز با توجه به فتنه گری های امریکا و بهره گیری آنان از روشهای مختلف برای نفوذ پنهان و آشکار در ارکان مدیریتی کشور، بارها چنین مواردی را گوشزد کرده اند.
مفتح گفت: رهبر انقلاب در زمان مذاکرات باتقدیر از زحمات تیم مذاکره کننده بر این مطلب تأکید داشتند، که مذاکرات در یک محدوده مجاز صورت گیرد و بارها بیان کردند که مذاکرات تنها با محوریت موضوع هسته ای برگزار شود تا راه نفوذ دشمنان انقلاب و اسلام به کشورمان بسته شود.
وی تصریح کرد: رهبری خطر رابطه با امریکا را به خوبی درک کرده اند و به این دلیل تأکید داشتند که تنها و تنها مذاکرات با موضوع هسته ای دنبال شود و نه بحث بر روی موضوعات دیگر و امروز نیز رهبری از توهمات و تصورات باطل امریکایی ها به خوبی آگاه هستند.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی افزود: تذکرات و گوشزدهای رهبری برای جلوگیری از نفوذ راه های مختلف امریکا به کشور چه در زمینه اقتصادی و اجتماعی و چه در زمینه سیاسی و فرهنگی در هر زمان، به موقع و به جا عنوان شده است.
مفتح یادآور شد: این تذکرات و هدایتگری ها هم برای مسئولان است و هم برای مردم تا هیچ گونه راه نفوذی آگاهانه یا ناآگاهانه برای دخالت های امریکا به ایران اسلامی باز نشود.
انتهای پیام/