به گزارش بسیج، یک مدیر اجرایی صندوق بین المللی پول اعلام کرد که سیاست های مالی چین در سال های اخیر هزینه های سنگینی برای دولت این کشور به همراه داشته و لازم است تعدیل های لازم در مورد آن صورت پذیرد، اما هنوز صحبت در مورد بحران چین خیلی زود است.
وی افزود: کاهش رشد اقتصادی چین و سقوط شدید بازار سهام آن علامتی برای وقوع بحران نیست اما بیانگر آن است که دومین اقتصاد بزرگ جهان نیازمند تعدیل است.
شواهد جدید حاکی از کاهش رشد چین روز جمعه ضربه ی شدیدی بر بازارهای سهام وارد نمود و باعث شد سهام وال استریت شدیدترین سقوط یک روزه خود را طی چهار سال اخیر تجربه کند.
کارلو کوتارلی مدیر اجرایی صندوق بین المللی پول در کشورهای ایتالیا و یونان طی کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: «سیاست های مالی چین در سال های اخیر هزینه های سنگینی به همراه داشته و لازم است تعدیل های لازم در مورد آن صورت پذیرد، اما هنوز صحبت در مورد بحران چین خیلی زود است.»
وی در ادامه اظهار کرد: صندوق بین المللی پول رشد ٦.٨ درصدی برای چین در سال 2015 پیش بینی کرده است که البته این میزان رشد کمتر از رشد ٧.٤ درصدی سال ٢٠١٤ می باشد.
وی همچنین افزود: « رشد اقتصادی چین رو به کاهش است اما این اتفاق کاملا طبیعی است، آنچه طی روزهای اخیر رخ داده است شوکی در بازارهای مالی به حساب می آید که امری طبیعی است. بازارهای سهام چین از اواسط سال تا کنون بیش از سی درصد افت داشته است. در نتیجه ی تعداد زیادی از داده های اقتصادی ضعیف، هفته ی گذشته پکن طی حرکتی ناگهانی ارزش یوان خود را کاهش داد.»
براساس این گزارش کارلو کوتارلی گفت که صندق بین المللی پول قصد دارد طی ماه های آتی با مقامات چین حول این موضوع به گفت و گو بنشیند.