۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:09
کد خبر : 8560039
۱۳:۵۱

۱۳۹۴/۰۶/۰۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس:

عفت و پاکدامنی، زینت زنان است

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس، عنوان کرد: عفت و پاکدامنی، زینت زنان است

 به گزارش  خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه بندرعباس در جمع خواهران بسیجی حوزه های مقاومت بسیج حضرت زهرا(س) وحضرت  زینب (س) گفت: برای ترویج  فرهنگ عفاف وحجاب
باید تلاش  کرد. اگر کسی  جانش را در این راه  فدا کند، ارزش دارد.
حجت الاسلام درویشی افزود: اسلام درمورد زینت زن خیلی سفارش نموده و رسول گرامی اسلام (ص) می فر مایند:عفت و پاکدامنی، زینت  زنان است.
وی اظهار داشت: متاسفانه  امروزه در جامعه، چادر  بعنوان  مزاحم معرفی شده است. در صورتی  که چادر  مزاحم نیست.  بلکه مراقب است.
وی خطاب به فر مانده هان و مدیرا بسیج  گفت: باید بر نامه ریزی  کرد و با حضور سخنرانان  و مشاوران  مذهبی  و با استفاده از طلاب  و نخبگان، نسبت به ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف و امربه معروف  در جامعه  تلاش کرد و فضای پارک ها و و مراکز و میادین عمومی  باید همرابا خانم های محجه باشد.  تا فرهنگ حجاب و عفاف در آن مراکز ترویج شود. ترویج فرهنگ عفاف و حجاب  از وظایف مهم بسیج  خواهران است . که باید در سطح جامعه ترویج شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید