۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:23
کد خبر : 8560456
۱۲:۱۹

۱۳۹۴/۰۶/۰۴
با همکاری معاونت پیشگیری جرایم دادگستری:

دومین دوره تربیت مبلغ در بافق آغاز شد

دومین دوره تربیت مبلغ با همکاری معاونت پیشگیری جرایم دادگستری با حضور اساتید معاونت پیشگیری از جرایم و جرایم اجتماعی دادگستری استان یزد در بافق آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه الزهرا(س): دومین دوره تربیت مبلغ با همکاری معاونت پیشگیری جرایم دادگستری صبح امروز به مدت 3 روز در مدرسه قدس آهنشهر با حضور حجت الاسلام بهشتی نیا و خانم دشتی از معاونت پیشگیری از جرایم و جرایم اجتماعی دادگستری استان یزد شروع خواهد شد.

مریم تفکری مدیر حوزه در رابطه با برگزاری این دوره گفت: با توجه به اینکه حوزه علمیه الزهرا(س) در صدد است تا مبلغانی کارکشته و پربار را جهت تبلیغ در بین جوانان تربیت نماید لذا در پی برگزاری اولین دوره تربیت مبلغ در مرداد ماه، دومین دوره را با محوریت مشاوره برگزار خواهد کرد.

تفکری اظهار کرد: تعداد افراد شرکت کننده در این دوره بیش از 20 نفر از طلاب می باشند که جهت امر تبلیغ در حال آموزش می باشند.

 وی افزود: در پایان دوره به افراد شرکت کننده پس از آزمون مدرک معتبر از مرکز استان اعطا خواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید