۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:16
کد خبر : 8562263
۰۲:۱۰

۱۳۹۴/۰۶/۰۹

بازدید 215 هزار نفر از مناطق عملیاتی غرب

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: 215 هزار نفر از ابتدای اردیبهشت‌ماه تاکنون از مناطق عملیاتی غرب کشور بازدید کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ علی یوسفی‌راد در گفتگو با خبرنگاران از اسکان 30 هزار نفر از زائران کاروان‌های راهیان نور در مناطق عملیاتی استان کرمانشاه از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال‌جاری تاکنون خبر داد.

مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) استان کرمانشاه ادامه داد: در زمان مذکور نیز 11 هزار نفر به مناطق غرب کشور اعزام شده‌اند.

وی با بیان اینکه در طول این مدت 215 هزار نفر از زیارتگاه‌های مناطق غرب کشور بازدید داشته‌اند، افزود: یادمان مرصاد بالاترین بازدیدکننده را به خود اختصاص داده است.

این مسئول از برنامه‌ریزی برای اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور در مهرماه سال‌جاری خبر داد.

به گفته وی، کاروان‌های راهیان نور اعزامی از سراسر کشور در حال حاضر نیز از نمایش چندرسانه‌ای "فصل شیدایی" بازدید به عمل می‌آورند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید