۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:50
کد خبر : 8564788
۱۴:۴۱

۱۳۹۴/۰۶/۱۴
در راستای تحقق اقتصاد مقاومی؛

پرداخت ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل بانک مهر اقتصاد چهارمحال و بختیاری از پرداخت ۲۱۰ میلیارد ریال تسهیلات در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ شهاب زارعی در گفت و گو با خبرنگار بسیج در شهرکرد اظهار کرد: این میزان تسهیلات با همکاری بسیج و سپاه استان و بانک مهر اقتصاد پرداخت می شود.

مدیر عامل بانک مهر اقتصاد استان، پرداخت تسهیلات برای ایجاد شغل و افزایش تولید داخلی را راه موثر در اجرای اقتصاد مقاومتی دانست.

زارعی، خاطرنشان کرد: تا کنون فعالیت های موثر برای بالا بردن کیفیت فعالیت و پرداخت تسهیلات انجام شده است و بانک مهر اقتصاد توانسته با تمام تلاش معاملات واقعی را انجام دهد.

وی افزوددر سال گذشته ۹۹ درصد از بانکداری اسلامی در این بانک تحقق یافته است.

زارعی تصریح کرد بانکداری اسلامی با مطالعه و یادگیری قانون عملیات بانکی بدون ربا و ترویج مبانی کارکردی عقود اسلامی در بین آحاد مردم بوجود خواهد آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید