۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:11
کد خبر : 8567244
۰۸:۵۴

۱۳۹۴/۰۶/۱۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ:

زن محور تمامی فعالیت های اسلامی و قرآنی در دین اسلام است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ گفت: زن محور تمامی فعالیتهای اسلامی و قرآنی و مهمترین رکن تربیتی خانواده را برعهده دارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، به منظور حفظ و انسجام و با لا بردن توان دفاعی گردانهای الزهراء ناحیه شاهین دژ طی فراخوانی به عمل آمده حضور و اقتدار خود را به نمایش گذاشتند .

طی این فرا خوانی نکات مد نظر و برنامه های خاص این فرا خوانی از سوی عوامل و دست اندر کاران فرا خوان به مرحله اجرا گذاشته شد.

سرهنگ خداشناس در این برنامه ضمن توجیه عمومی از اهداف این فرا خوانی گفت: پیروزی انقلاب اسلامی با درایت های رهبر کبیر انقلاب اسلامی بوده که به همراه خود جلو های نور و بصیرت را به ارمغان آورد چرا که با پیروزی انقلاب اسلامی روحیه ایثار و از خود گذشتگی و فدا کاری در میان مردم به حد اعلای خود رسید و رزمندگان سلحشور اسلام طی سالهای دفاع مقدس این مساله را مصداق بخشیدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: امروزه فرهنگ و نگاه غرب با محوریت امانیسمی بوده و زن آلت دستی بیش نبوده و در رکن خانواده از مفهوم چندانی برخوردار نیست ولی با آموزه های اسلامی و قرآنی زن محور تمامی فعالیتهای اسلامی و قرآنی و مهمترین رکن تربتی خانواده را برعهده دارد که این از نعمات انقلاب اسلامی ایران است .

در ادامه این فراخوانی اهداف مورد نظر با موفقیت به انجام رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید