۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:19
کد خبر : 8568448
۱۰:۵۵

۱۳۹۴/۰۶/۲۳
فرمانده انتظامی شهرستان قزوین:

دستگیری سارق قطعات خودرو حین سرقت در قزوین

فرمانده انتظامی شهرستان قزوین، از دستگیری سارق حرفه ای قطعات خودرو حین سرقت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین،  به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان،سرهنگ رضا ااکبری فرمانده انتظامی شهرستان قزوین اظهار کرد: سارق حرفه ای قطعات خودرو در کلانتری 12 به پنج فقره سرقت قطعات خودرو اعتراف کرده است.

وی افزود: ماموران کلانتری 12 بازار در حین گشت زنی در نقاط آلوده و جرم خیز فردی را در حال باز کردن درب یک دستگاه سواری پیکان مشاهده کرد، که متهم با مشاهده ماموران پا به فرار گذاشت و پس از مدتی تعقیب و گریز به همراه وسایل سرقت توسط پلیس دستگیر شد.

به گفته الکبری، سارق 32 ساله در تحقیقات تخصصی ماموران به 5 فقره سرقت قطعات خودرو اعتراف کرده است.

فرمانده شهذستان قزوین در پایان از شهروندان خواستار شد: از پارک خودرو در مناطق خلوت و تاریک خودداری و خود را به وسایل ایمنی مجهز نتا زمینه و فرصت سرقت را از سارقان سلب و با پلیس در ایجاد امنیت و افزایش ضریب امنیت شهروندان همکاری و مشارکت کنند.

1002/پ10/ب

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید