خبرهای داغ:

جزئیات سلسله همایش‌های «آینه‌های صبور» برای تکریم همسران جانبازان تهرانی

همزمان با هفته دفاع مقدس معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ۵ همایش با عنوان «آینه‌های صبور» جهت تکریم و پاسداشت همسران جانبازان شهر تهران برگزار می‌کند.
کد خبر: ۸۵۷۱۳۸۰
|
۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹

به گزارش بسیج، همزمان با هفته دفاع مقدس معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران 5 همایش با عنوان «آینه‌های صبور» جهت تکریم و پاسداشت همسران جانبازان شهر تهران برگزار می‌کند.

برگزاری 4 همایش از سلسله‌ همایش‌های «آینه‌های صبور» در هفته دفاع مقدس و برگزاری یکی از این همایش‌ها که همایش تکریم از همسران جانبازان نخاعی است به دلیل آمار بالای جانبازان قطع نخاع که تعداد آن‌ها به 470 نفر می‌رسد به ایام الله دهه مبارک فجر موکول شد.

چهار همایشی که در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود به شرح زیر است:

اول مهر؛ همایش تجلیل از همسران جانباز شیمیایی در منطقه 6 تهران

7 مهر؛ تجلیل از همسران قطع دو دست در منطقه 12 تهران

8 مهر؛ تجلیل و تکریم از همسران جانبازان بصیر (از هر دو چشم نا بینا) و همایش تجلیل و تکریم از همسران جانبازان قطع دو پا در منطقه سه تهران

مدل و سبک زندگی جانبازان و همچنین بیان ایثار همسران جانبازان و وفاداری آن‌ها که در اوج زندگی قهرمانانه یک رابطه عاشقانه با جانبازان برقرار کردند از اهداف اصلی برگزاری همایش آینه های صبور است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار