۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۳:۵۴
کد خبر : 8571434
۱۷:۳۸

۱۳۹۴/۰۶/۳۰
سرپرست فرمانداری نهاوند:

هفته دفاع مقدس هفته غرور ملت ایران و احیای ارزش‌هاست

هفته دفاع مقدس هفته غرور ملت ایران و احیای ارزش‌هاست
سرپرست فرمانداری نهاوند گفت: هفته دفاع مقدس هفته غرور ملت ایران و هفته احیای ارزش‌های انقلابی و اسلامی است که اگر برنامه‌ها با محوریت شهدای غواص برگزار شود بسیار اثرگذارتر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، مهرداد نادری‌فر در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: وظیفه ما گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان دفاع مقدس است و در همین راستا برنامه‌های مختلفی در نهاوند اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: شهدای گرانقدر دفاع مقدس در اوج معنویت و ایثار با نثار جان خود آزادی و امنیت را برای ما به ارمغان آوردند و دراین‌بین نقش شهدای غواص بسیار مهم و اثرگذار بود.

سرپرست فرمانداری نهاوند افزود: شهدای غواص، نشان‌دهنده اوج جنایت دشمنان انقلاب اسلامی در سال‌های دفاع مقدس هستند که همواره باید رشادت‌ها و یاد این عزیزان در بین مردم زنده بماند.

وی گفت: شهادت 175 شهید غواص با دستان بسته در اوج مظلومیت و معنویت گوشه کوچکی از رنج‌ها و خون‌هایی ریخته شده جوانان این مرزوبوم برای استمرار حرکت انقلاب است که باید این رشادت‌ها را همواره پاس بداریم.

نادری فر اظهار کرد: به دستگاه‌های مجری برنامه‌های هفته دفاع مقدس در شهرستان نهاوند توصیه‌شده است که در برنامه‌های خود به مظلومیت و معنویت شهدای غواص به‌صورت ویژه پرداخته شود.

وی ادامه داد: هفته دفاع مقدس هفته غرور ملت ایران و هفته احیای ارزش‌های انقلابی و اسلامی است که اگر برنامه‌ها با محوریت شهدای غواص برگزار شود بسیار اثرگذارتر خواهد بود.

سرپرست فرمانداری نهاوند بیان داشت: هنوز عطر و بوی تشییع شهدای غواص با آن استقبال باشکوه ملت شهیدپرور ایران در فضای کشور پراکنده است بنابراین حال و هوای برنامه‌های هفته دفاع مقدس نیز باید به این سمت‌وسو برود.

وی گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی مناسبی است تا فرهنگ ایثار، مقاومت، حماسه و شهادت ملت ایران را برای جوانان و کسانی که جنگ را از نزدیک لمس نکرده‌اند بازگو کنیم.

نادری فر افزود: برنامه‌های هفته دفاع مقدس و همزمانی این ایام با بازگشایی مدارس و پس‌ازآن فرارسیدن ماه‌های محرم و صفر فرصت بسیار مناسبی است تا جوانان و نوجوانان دانش‌آموز را بافرهنگ دینی و اعتقادی و فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر آشنا کرد.

وی اظهار داشت: این تقارن فرصت مطلوبی است تا نسل‌های بعدی نسبت به گذشته خود افتخار کنند و در حفظ این دستاوردهای رزمندگان اسلام بکوشند.

سرپرست فرمانداری نهاوند در پایان عنوان کرد: همه شهرها، بخش‌ها و روستاهای نهاوند باید حال و هوای روزهای دفاع مقدس را به خود داشته باشند و مسئولان این بخش‌ها در بحث تبلیغات محیطی در روستاها، شهرها و آماده‌سازی اماکن اداری همه تلاش خود را به‌کارگیرند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید